dijous, 10 d’octubre del 2024

ORA PRO NOBIS

TERRY GROSS – “HUGE IMPROVEMENT”

NOU REGISTRE

Entrar en la música de Terry Gross és com ficar-te dins d’una bassa, i desaparèixer fins que l’aigua no et cobreix fins l’últim pel.

Fa tres setmanes que han tret el seu segon àlbum, aquest Huge Improvement, de nou via Thrill Jockey. Subjugadors riffs de guitarra disparats per Phil Manley (Oneida, The Fucking Champs) que ens unten el cervell amb l’acompanyament del baix de Donny Newenhouse i la bateria de Phil Becker (Lower Forty-Eight) que hi passen la llana per deixar-ho ben polit. Tots dos, afeccionats als sons gruixuts, que junt amb Manley, son propietaris d’El Studio, on el van enregistrar amb masterització de Sarah Register.

Dues cançons per cara. La primera, entrem a capella amb Sheepskin City, una trepidant línia de guitarra, baix i bateria amb la que aixequen un mur de so del que no baixarem en els 33 minuts següents que dura l’àlbum. La segona cara comença amb Full Disclosure i els seus 12 minuts i mig de recargolament elèctric inspirat en les jams psicodèliques dels grups històrics dels 70. Acaben amb set minuts més que igual que amb les famoses no me olvides, que ara ja no es porten, s’asseguren de que els tinguem presents en les nostres oracions.










           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada