divendres, 18 d’octubre del 2024

CONTUNDENT, LLEUGER...

MEDIOCRE – “GROWTH EATER”

NOU REGISTRE

El so més o menys agressiu de les bandes de rock-alternatiu de finals dels 80 i primers 90 perdura. Com la generació X. Serà per això.

Una bandes d’aquestes és Mediocre. Pipper Torrison (guitarra, veu) i Keely Martin (baix, veu) de Los Angeles, que finalment, debuten amb aquest contundent àlbum que es diu Growth Eater. Els hi ha editat fa tres setmanes Dangerbird Records i per enregistrar-lo han comptat amb la col·laboració de Jake Pavlica (bateria) i el músic i productor Danny Nogueiras. Es van trobar a l’estudi que te aquest a Glassell Park amb la idea de tocar de manera desenfadada i a veure que sortia.

(fot Ginger Port)

La seva música recorda coses de Blake Babies, The Breeders o Liz Phair. El resultat, com explica la banda, ‘és un reflex de com ens devorem els uns als altres amb ansietat i pensaments desbordats, al mateix temps que simbolitza el despreniment dels hàbits tòxics que acumulem i que ens frenen’. No està malament com a missatge d’una generació que escolta masses cançons de bressol.


Amb aquestes vuit cançons, la combinació dels riffs de guitarra i de les veus lleugeres, conviden als oients a ballar per oblidar els problemes. ‘A vegades tots necessitem un moment de diversió amb els amics, on deixar a un costat tot el que t’està causant dolor, i deixar-se portar’ diuen. Massa festa.





           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada