dilluns, 7 d’octubre del 2024

DELICATESSEN

THE FRUIT TREES – “WE COULD LIE DOWN IN THE GRASS”

ALTRES REGISTRES

Deixar els problemes al rebedor al costat de les sabates, i escoltar aquestes brodades composicions en la tranquil·litat de la casa: no t’ho pensis dues vegades.

We Could Lie Down in the Grass és el segon àlbum del prolífic multi-instrumentista Johnny Rafter, membre de l’escena gansa de Los Angeles. Amb el nom de The Fruit Trees i acompanyat d’amics – Adam Weddle (veu, baix, mandolina), Maxine Garcia (veu), Jeff Phunmongkol (pedat steel), Fletcher Barton (trompeta, euphonium), Maddie Marcin (arpa), en son alguns – fa tres setmanes que ha llançat de nou a través de Flower Sounds, el segell creat per Jon Shina destinat a treure coses difícils i rares en edicions limitadíssimes de 100 unitats, un nou i generós àlbum en format cassette que inclou 24 cançons que entren a poc a poc i baixen fins a l’estómac generant un càlid i agradable confort.

Una hora i escaig de delicioses tonades, amb històries alegres i tristes o corrents i estrambòtiques. Dos exemples: Shelter, una balada d’acid-folk on uns cors sincopats i una polida percussió recullen les restes de qualsevol drama o Palaces, amb la que passegem per llocs assolellats i ombrívols acompanyats d’arpa i flauta, competint per aportar-te els millors dels somnis. Encantat de coneixe'l. 








           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada