dilluns, 21 d’octubre del 2024

ENFOCAR BÉ

EggS – "CRAFTED ACHIEVEMENT”

A LA VISTA

No em preocupava la travessia que estàvem fent pel desert. Tard o d’hora trobaríem l’oasi.

Que no divisi aigua en el desert, no vol dir que no n’hi hagi. Normalment es troba soterrada. De igual manera, l’escassetat d’indie-pop amb cara i ulls no vol dir que no se’n faci. També costa de trobar. A vegades és simplement que no miro cap a on he de mirar.

Una vegada em vaig adonar de l’error, vaig corregir la direcció dels binocles posant-los sobre París, on de tant en tant, emergeix a la superfície un pop de la categoria d’un aigua del Montseny.

El grup es diu EggS, el lidera Charles Daneau acompanyat de Grégoire Bayart a  la guitarra, (Joujou, Jaguar), Manolo Freitas al baix (Deaf Parade), el saxo de Camille Fréchou (En Attendant Ana), Rémi Studer, a la bateria (Betty), Léo Deville als teclats, Cyprien Vandenbussche, vents i Côme Ranjard a la guitarra lap steel i la col·laboració de Margaux Bouchaudon (En Attendant Ana) i Erica Ashleson (Special Friend) en les harmonies vocals, tal i com les s’escoltem en aquest Head In Flames, el primer avançament de l’àlbum.



Van debutar el 2022 amb A Glitter Year, un disc amb el que ja van ser més que una simple temptativa de posar el terme indie-pop de nou al mapa. Ara per Tots Sants treuen el segon, que porta per nom Crafted Achievement que els hi edita conjuntament Howlin’ Banana i Prefect Records. Calma. L’aigua torna a estar assegurada. 






            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada