dimarts, 8 d’octubre del 2024

PROPULSATS DE NOU

TROPICAL FUCK STORM – “TROPICAL FUCK STORM’S INFLATABLE GRAVEYARD”

NOU REGISTRE

Nou àlbum en directe, aquest recuperant l’essència més festiva d’una banda que es creixen i contagien eufòria a tot el que se’ls apropa.

TFS son una banda de Melbourne creada el 2017 per Gareth Liddiard i Fiona Kitschin, que van voler fer una pausa de The Drones. Aquell mateix estiu ja van reclutar a Erica Dunn de Mod Con i a Lauren Hammel de High Tension amb les que van encetar una dinàmica cursa d’avantgarde i art-rock. Tenen tres àlbums i una pila de singles i EP’s, més aquest tremendo directe que ha sortit fa quinze dies via Three Lobed Recordings.

Tropical Fuck Storm's Inflatable Graveyard està enregistrat  durant el seu concert amb entrades exhaurides en el Lincoln Hall de Chicago el 2022 durant la gira Fuck The Rain Away, i captura tota l’energia dels quatre membres en tots els estats en els que batallen. 

Entre mig d’algun discurs al vell estil Zappa, s’inclouen onze talls que omplen més d’una hora amb cançons dels seus tres àlbums d’estudi – A Laughing Death in Meatspace (Mistletone, Tropical Fuck Storm Records – 2018), Braindrops (Joyful Noise – 2019) i Deep States (Joyful Noise, TFS Records) – començant amb la incombustible Braindrops, més un parell de versions, Ann dels Stooges i Stayin’ Alive dels Bee Gees.

Poc després de tancar la gira a la vocalista i baixista de la banda Fiona Kitschin li van diagnosticar càncer de mama per la que van haver d’aturar totes les activitats i compromisos pendents. Una vegada recuperada, estan a punt per tornar a l’acció, com demostra aquest llançament i l’anunci d’una sèrie de concerts pels USA. Espontaneïtat propulsora renovada.






            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada