dissabte, 12 d’octubre del 2024

DISTRACCIONS PER A TOTS ELS GUSTOS

FLIPTURN – “BURNOUT DAYS”

A LA VISTA

Gaudim d’un cap de setmana relaxat. La música té això de bo. N’hi ha una per a cada estat d’ànim.

Mentre a Florida continuen sota les habituals ratxes de vent, n’hi ha que troben temps per a fer melodies que encaixarien perfectament per a les seves platges una vegada a passada la tempesta. Es diuen Flipturn i han anunciat per de cara ja a finals de gener el seu segon treball. Li han posat Burnout Days, l’han enregistrat a Sonic Ranch Studios a El Paso amb producció de Chad Copelin i sortirà via Dualtone Records.

S’estan a Fernandina Beach, tot molt guiri, però els inspira prou com per des de 2015 construir cançons com si cada dia fos estiu. Son Dillon Basse (veu,guitarra rítmica), Tristan Duncan (guitarra), Madeline Jarman (baix), Mitch Fountain (sintetitzador) i Devon VonBalson (bateria). Suggeridores tonades inspirades en la moguda que representen els desplaçaments per carretera durant les gires, mentre li van donant voltes a les típiques coses de joventut: l’autoestima, la co-dependència, les addiccions i el sentir-se marejat gràcies a tots els imputs estampats a la cara al llarg de caaaaaada dia.


Per anar fent boca, han compartit un primer tall. Es diu Rodeo Clown que indaga en la idea d’escapar d’una realitat poc desitjada mentre es manté una façana de felicitat de cara als demés, en contrast en personatges coratjosos que ho engeguen tot a pastar fang. Aquest novembre estaran tocant per Europa, Amsterdam, Berlín, París, Londres abans de tornar cap a casa com Déu mana, per Nadal. 





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada