dijous, 10 de novembre del 2011

THE MISSING LEECH

Dimarts 8 de novembre de 2011

The Missing Leech ens va oferir un dels concerts més originals i distrets a que avui un pot assistir. Amb els clàssics de sempre i algunes pseudo-estrenes (demano perdó per l’expressió), va presentar el seu segon treball (que sortirà també en vinil) Trompetes a Holanda, generant un necessari corrent d’aire fresc, sense pretensions, esgotats com estem de tanta flatolència produïda per una colla d’aspirants a “nous moderns”.


Va encetar la nit la proposta d’Esperit! un Mau Boada perdent concreció volen tocar masses tecles, més preocupat de tocar el gran nombre d’instruments de que se’n volta que del desenllaç final. Ràpidament i sense romansos (els minuts eren preciosos) The Missing Leech, molt ben acompanyat per membres d’Anímic, Liannallul o Les Aus i amb l’ajuda de substàncies farmacèutiques per culpa d’un refredat (com a mínim això ens va dir) a poc a poc es va anar desprenent dels evidents nervis inicials (encara?!?) per acabar enfilat damunt de la barra de la [2] de l’Apolo sumit en una d’aquelles personalíssimes espirals punk-folk-vocals de la que no en voldries sortir.
Com sovint passa, el treball realitzat amb integritat i geni acaben sent un producte tan sols per uns pocs afortunats. Animem i donem les gràcies a Maurici Ribera per fer-nos adonar que és a les cavernes on continua estan la llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada