dissabte, 12 de novembre del 2011

WINDFLOWER - S/T - 1974 - PRIVATE PRESS

La musica és un mitjà per aconseguir estats, sensacions, tenir experiències, transportar-te a escenaris inimaginables. Dipositar l’agulla a sobre el vinil és com prémer el botó que provoca i posa en marxa el procés.
Un d’aquests dispositius el van enregistrar un grup de persones de diferents ètnies residents a Alaska i pertanyents a una comunitat espiritual denominada Baha’i. Eren Gary Lamar (guitarra acústica de 12 cordes, baix mandolina i veus), Gavin Reed (guitarra acústica, baix, mandolina i veus), David John Rychetnik (guitarra acústica, baix, varis tipus de flautes, diferents percussions i veus), Victor Wong (piano elèctric, òrgan-mellotron, vibràfon, baix i veus), Marshall Murphy (veus i percussió), Kitty Wong (veus i percussió) i Zonnetah Varley (veus i percussió) amb un resultat d’extraordinària bellesa.
Al seu pas per Alemanya, durant una gira europea l’any 1973, van enregistrar aquest LP editant-lo l’any següent. Actualment tots ells continuen en el món de la música i dins del mateix camí espiritual. Figura als volums Han’s Pokora’s Record Collector Dreams i a The Acid Archives - The Ultimate Guide To Underground Sounds

Genuí àcid-folk.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada