dijous, 13 de setembre del 2012

DOLORS PALAU

Va ser de les poques noies que van estar a primera línea de l’escena musical d’aquells anys i per això m’ha fet il·lusió veure-la amb ració extra en comprovar la sensibilitat d’aquell moment, especialment en la gent de Disco Expres, els responsables del reportatge.
Evidentment eren altres temps. Uns temps en que no hi havia cap mena de competició per ser més que ningú. Tothom formava part del projecte. La seva veu i la seva música tenien un segell propi que en Sisa va copsar i va saber utilitzar molt bé. El seu treball al costat del mestre va ajudar en gran mesura al resultat final en Qualsevol Nit Pot Sortir el Sol, Galeta Galàctica o La Catedral i encara avui em continua sent un referent quan la escolto allà al darrere.
 
És cert que era la font d’inspiració d’en Sisa? Només ella? Seguirà sent professora de flauta al Conservatori de Sabadell? Tindrà aquesta sort?
 
 



5 comentaris:

  1. Hola amiga, he llegit que Dolors Palau va morir d'un tumor cerebral. Al video de SISA ho he vist: https://youtu.be/9C-SjuP0wZo?list=PLyCrV6LX7Z6Avcq7B4hN2L09FFlde8SS8 a un dels comentaris. Salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Afortunadament la Dolors Palau segueix viva, i participa en el darrer disc d'en Sisa 'Malalts de cel'

      Elimina
  2. Hola, me puedes decir n qué número de Disco Expres aparecía la entrevista d Dolors??? Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, volviendo a mis cajas de archivo, lo he encontrado. Te lo pongo tal cual aparece en el ejemplar:
      NUM. 494 - AÑO X - SEGUNDA QUINCENA ENERO 79
      En la portada aparece (foto) Johnny PodridO'Lydon - El punk es así de asqueroso + Pau Riba + Peter Sinfield
      Espero que te haya servido.

      Elimina