dimecres, 9 d’abril del 2014

INCENS I PALMERES

 
ART – INSTAL·LACIONS – DISSENY

 
BOTH SIDES NOW- MOMENTS IN AMERICAN MUSIC
FROM THE CORBIS PHOTOGRAPHIC ARCHIVE 

HENRY DILTZ Q&A: THE STORY OF LAUREL CANYON AND LA FOLK
CHUCK PULIN – NEW YORK SCENE
 
NATIONAL THEATRE - LONDRES
 
De mitjans dels 60 a mitjans dels 70, va ser un moment en que algunes consciències van despertar, van entendre que la llibertat no és el que diuen que és. En aquells anys hi havia diferents zones on es produïa amb intensitat aquest procés. Una d’elles va ser Laurel Canyon. La coneguda barriada que hi ha dalt d’un turó a uns minuts de Los Angeles on Mark Volman, The Mama’s And The Papa’s, Stephen Stills, Joni Mitchell, Frank Zappa o Jackson Browne per citar-ne uns quants, van ser-ne residents. 
 
Canyon Of Dreams, editat el 2009, és un de tants llibres que rememora la vida d’aquells dies. Escrit per Harvey Kubernik, musicòleg expert i originari de Los Angeles, ho exposa en unes pàgines que a més van farcides de fotografies i que de tant en tant el reviso i ploro una mica.
 
 
 
 
 
 
Com avui, perquè des d’abans d'ahir i fins el 14 de juny, al National Theatre de Londres, Henry Diltz, un dels fotògrafs més importants haguts en l’escena musical i que va tenir la sort de poder estar en mig del sarau, exposa part del seu extens arxiu fotogràfic, producte d’aquells dies en tan bona companyia. 
 
 
 
Henry Diltz
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada