dimecres, 22 de juliol del 2020

MOMUS ENS EXPLICA LA SEVA EXPERIENCIA AMB EL VIRUS

NOU REGISTRE

Nick Currie s’ha sentit com un més. Davant del contagi – d’un refredat o del COVID19 – ha pogut pensar sobre el sentit de la vida. Amb optimisme


Ja sabem que gairebé sempre escriu de temes d’actualitat. Els darrers quatre anys ha estat escrivint sobre el Brexit. Però l’assunto del virus i el moment temporal concret que vivim, sobretot a nivell emocional, li han anat de primera per fer un disc d’una bellesa inusual. Les paranoies, els mals sons i la conseqüent alteració de la consciència, pot ser força productiva. Tothom, tancat a casa, s’ha posat a treballar com no ho havien fet mai abans. La soledat, va bé. Nick CurrieMomus – no n’ha sigut una excepció. A mitjans de març es va començar a trobar malament. Ell era a Berlín, on viu. Es va estar set dies al llit, acollonit i pensant que allò era el final. Quan es va llevar, en vint-i-tres dies tenia els onze temes. L’àlbum es diu Vivid, amb noms com Self-Isolation, Working From Home, My Corona, Fever Dream o Levitation i està al carrer via Darla Records. El resultat es complementa amb els habituals vídeos. Es publica simultàniament amb Niche: A Memoir In Pastiche, una autobiografia lúdica de sis dècades editada per FarrarStraus and Giroux de Nova York.

Goodbye everyone, it's a scary old world, but thanks for the ride’ canta a Oblivion en un d’aquests moments d’optimisme.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada