divendres, 24 de juliol del 2020

WHITE CANYON & THE 5th DIMENSION, UN PESSIC DE DESCOMPRESSIÓ

NOU REGISTRE

White Canyon & The 5th Dimension han fet la seva aparició a l’escena neo-psicodèlica de la nostra dimensió des de Minas Gerais, al Brasil

Com qui no vol la cosa, porten dient la seva des de que es van estrenar amb un disc homònim el setembre, i el single Silver Bird l’octubre, tot de l’any passat. Son Gabriela Zaith i Léo Gudan, que es van conèixer un any abans a partir de les seves convergències musicals i no van dubtar ni un segon en posar-s’hi. El resultat el podem comprovar en persona quan se’ns estarrufen els porus de la pell amb la impressió experimentada del que raja dels porus de l’altaveu. Energia verge, inalterable, a punt per a ser absorbida i convertir-nos en llum abans d’hora. Si no ho aconseguim amb els 7:49 de Holy Place amb que tanquen l’àlbum, pleguem i canviem de dimensió.

Ara treuen l’edició en vinil en color vermell llampant i lluint en les seves 12” la preciosa coberta original, a través de Necio Records. La idea també era fer una passejada pel vell continent a finals d’any, però amb el peu al coll tal i com ens el tenen, poc podrem fer. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada