dilluns, 13 de juliol del 2020

THE ZOMBIES, ETERNS

ALTRES REGISTRES

Mai està fora de lloc parlar, escoltar o contagiar-se amb una de les més clàssiques bandes de pop que hi ha hagut: The Zombies

Com tantes altres del grup d’essencials, l’assunto de les reedicions és un no parar. Com sigui, Craft Recordings reedita, en vinil, tres dels seus discos. L’imprescindible homònim del 1965, amb els eterns She’s Not There i Tell Her No, el recopilatori I Love You i el semi-oficial RIP creat a partir de l’èxit de Time Of The Season que inclou alguns darrers enregistraments com Imagine The Swan o If It Don’t Work Out. Aquest havia de sortir el 1969, però per aquelles coses de ves a saber què, es va cancel·lar, editant-se per primera vegada al Japó l’any 2000.

1965 - David Wedgbury - copyright National Portrait Gallery

El teclat de Rod Argent, la veu de Colin Blunstone, la guitarra de Paul Atkinson, el baix de Chris White i la bateria de Hugh Grundy, van posar els ingredients de l’elixir que encara avui manté els efectes. La banda de Saint Albans va treure aquest homònim que ara es reedita a finals d’aquest mes i l’imprescindible Odessey And Oracle el 1968. Amb dos discos en van tenir més que suficient. Llegendaris.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada