diumenge, 10 de gener del 2021

PERMITS, COM QUI NO VOL LA COSA

NOU REGISTRE

Des de Melbourne ens arriba una altra goig que gaudirem, no cantant-li a algun sant en cap marc d’estètica religiosa, sinó a nosaltres, pobres incautes descamisades, i en tot cas, en el marc del plat de la dutxa

Es fan dir Permits, son quatre bons amics, cadascun amb la seva història personal en d’altres bandes: Tristan Davies (The Shifters), Tam Matlakowski (Pop Singles), Rob Remedios (Chook Race) i Dusty Anastassiou (Dag). Els quatre tenien el sac de les idees ple. Especialment aquest any que per causes que prou que patim, no hem tingut cap excusa per no treballar i dir allò tan habitual de: no tinc temps. Així, encara que el concepte el van començar a treballar el 2019 – l’any 01AM (Abans del Malèfic) – ha sigut aquest 2020 que s’hi van posar en serio sortint editat el novembre en format cassette, via Tenth Court, amb el nom de Time Permits. Son deu cançons on reflexionen sobre el malestar social, el complicat que resulta viure de forma espontània i els anys que calen per comprendre tot el lio i no deprimir-se més del que els agradaria a alguns.

Exceptuant-ne dos, cap tema passa dels tres minuts. Peces com They Come Around o Turn Back Time, transcorren com en un imperceptible tremolor d’emoció, per retornar a la realitat amb Negative Heart, una trepidant cançó de guitarres transparents, curta com una brisa d’aire càlid. De la vibrant World In Numbers Dusty explica d’ella: ‘Suposo que aquesta cançó va sobre les atrafegades i ocupades vides que portem, esforçant-nos per assolir un ideal d’èxit en l’era de la informació. Som com petits programes que operen en una seqüència de números. Alguns tenim els de la sort’, ...i altres vegades no tanta. Pop en estat pur, per pesar figues. En el bon sentit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada