dilluns, 4 de gener del 2021

THE LEFT OUTSIDES, SONORITATS LLEGENDÀRIES

NOU REGISTRE

Celestial nova entrega des de Londres de The Left Outsides. Es diu Are You Sure I Was There? i està editat per Cardinal Fuzz i Feeding Tube Records

Onze cançons d’evocadores tonades. De inspirades i bucòliques sortides i postes de sol. Alison Cotton i Mark Nicholas han confeccionat un disc entapissat per pètals de folk i psicodèlia a parts iguals. Es poden notar ecos de What We Did On Our Holidays de Fairtport Convention (1969) o de Bells, Boots & Shambles dels Spirogyra (1973) per anomenar-ne dos de l’allau de joies de finals dels seixanta i primers setanta, que s’escoltaven encara amb els cabells llargs i els vestits vaporosos i amples. Sentir-te gronxada per l’agradosa veu de Cotton embolcallada dels esgarips fuzz de la guitarra de Nicholas, carrega piles. Així doncs, d’aquí al cel.


El 2018 la BBC 6 va fer un encàrrec a Alison Cotton. Que composés una banda sonora per un parell de històries de fantasmes de Muriel Spark, The Girl I Left Behind Me i The House Of The Famous Poet. Son la cara A i B d’aquest recent publicat 10”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada