divendres, 15 de setembre del 2023

MADURAR i MANIFESTAR L’ESTAT D’ÀNIM

ANNA HILLBURG – TIRED GIRLS

NOU REGISTRE

Diumenge passat a Tàrrega, Joan Font dels Comediants, acabava el seu espectacle biogràfic, nu dalt l’escenari. Va ser perquè rep una trucada de Persèfone des de l’inframon i li comunica que ha de partir cap a allà

La portada del nou disc d’Anna Hillburg, amb ella nua, també podria observar-se com una partida i un renaixement. Explica que tot el que hem hagut de viure aquests dos darrers anys, a ella li ha servit per engegar una època de profund creixement personal encetant una etapa i arribant a gaudir plenament de la soledat, a la que ens vam veure forçades.

(fot Justin Frahm)

Tired Girls és el tercer àlbum de la music californiana, que surt en un mes.  En ell, destaquen la fràgil i càlida veu d’Hillburg i els arranjament per trompeta, més elaborats que en els seus anteriors treballs. L’ha co-produit amb Jason Quever (Papercuts) configurant un àlbum exquisit que van enregistrar l’any passat al mateix estudi de Quever, Speakeasy Studios SF, amb la participació de Josh Miller al baix, Yea Ming Chen als teclats i Logan Kroeber a la bateria.


Trobem els canvis que anem gestionant a partir de les decepcions i el profund reconeixement d’allò que queda en nosaltres. És un disc en el que podem escoltar de manera íntima aquelles coses que anem descobrint per entendre la realitat absoluta. Aquest Holdin’On és com una oda que Anna Hillburg fa servir per entendre-ho. Tracta de la sensació d’aquest mon que es va esvaint i va mostrant el que som realment. ‘Amb Holdin’On senzillament vaig intentar de crear alguna cosa bonica, que em donés esperança a mi i a altres persones’ explica. L’esperança és l’últim que es perd. Diuen.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada