divendres, 4 de febrer del 2022

“BORIS” ENTREGUEN LA SEGONA PART

NOU REGISTRE

La banda japonesa de sons experimentals Boris, aquest any commemoren els seus 30 anys de vida. Ho fan amb música inspirada en el costat més fosc dels temps que vivim.

Amb una llarga trajectòria de llançaments discogràfics son, per mèrits propis, un dels grups referents dels sons densos i dels riffs que transporten als abismes. L’any passat van editar NO. Un enregistrament que es centrava en sublimar l’energia negativa que ens va envair a totes el 2020. El van llançar a través del seu propi segell, per no perdre temps i treure’l ràpid. Ara, a finals de gener es llueixen amb una mena de continuïtat. Li han posat W, i no és gratuït que s’hi digui. Volen que es complementin, de manera que, per exemple, els títols d’ambdós llançaments, formen la paraula NOW. També obren el disc amb I Want To Go The Side Where You Can Touch..., una melodia que enllaça amb Interlude, la que tancava l’anterior.

Beyond Good And Evil és el segon single, una cançó intimista que s’inspira en Hiroshima i el bombardeig que la ciutat va patir el 1945, que a més és on va néixer Wata. Que no havíem quedat que ja s’anava fent la llum? S'estrenen amb el segell nord-americà Sacred Bones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada