dimecres, 9 de febrer del 2022

"CERAMIC ANIMAL", POP-ROCK DE TOTA LA VIDA

NOU REGISTRE

Aquestes cançonetes em tornen boja. Tonades senzilles, carregades de color, però també melangioses. Aptes per a tots els públics.

Als Ceramic Animal trobem un bon grapat de cançons com les que feien bandes on tots els seus components, anaven enfundats en pantalons acampanats i amb la ratlla marcada. Entre altres coses. Eren els anys 70 i inundaven les emissores de ràdio de mig mon. En venen moltes a la memòria. Que cadascuna hi posi els noms que vulgui. 

En aquest Sweet Unknown que sortirà a principis de març, escoltem guitarres acústiques, suaus baquetes, el ‘tambourine’ que tant be hi queda. Acompanyen a amoroses declaracions, terribles confessions i discursos desesperats que deixen ferides obertes, d’aquelles que son difícils de tancar. Als 70 era així de fàcil.

Ens ho recorden des de Doylestown, PA, els tres germans Regan, Warren (veu, guitarra), Elliot (veu, teclats), i Erik (bateria), més Ant Marchione (guitarra) i Dallas Hosey (veu, baix) amb aquest quart disc, que els hi ha produït Dan Auerbach dels The Black Keys, des del seu segell Easy Eye Sound.


Comparteixen el tercer senzill de l’àlbum, Tangled, del que Chris Regan explica: ‘Tracta de quan t’enamores molt d’una persona, però la vida t’hi allunya. La distància fa que sigui més difícil confiar en aquella persona... però aquesta separació també pot generar un vincle més fort perquè has d’esforçar-te molt més per mantenir viva la relació’. He avisat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada