diumenge, 20 de febrer del 2022

RECUPERANT LES ATMOSFERES “BROADCAST”

ALTRES REGISTRES

A vegades passen coses com aquesta, que una discogràfica recupera alguns enregistraments d’un grup que en formava part, i ens retorna una mica de la felicitat que rebíem amb els seus llançaments.

A mitjans d’aquest mes que ve, Warp, la que editava els treballs de Broadcast, editarà no un, sinó tres àlbums d’alguns tresors amagats del grup. Microtronics – Volumes 1 & 2, Mother Is The Milky Way i BBC Maida Vale Sessions.

Microtronics – Volumes 1 & 2 va ser llançat originalment com a CD de 3” només per la gira de 2003 de Haha Sound i de 2005 per a Tender Buttons. Mother Is The Milky Way, de 20 escasos però intensos minuts, va ser llançat també en CD només per la gira de 2009, desgraciadament, la darrera, promocionant l’experimental Broadcast and the Focus Group Investigate Witch Cults Of the Radio Age. Els 15 talls de BBC Maida Vale Sessions, disponibles per primera vegada per la gent normal, han sigut obtingudes de quatre directes a la BBC que el grup va realitzar entre 1966 i 2003, dues d’elles pel programa de John Peel, quan encara eren tots cinc membres. Les tres entregues han sigut remasteritzades i s'han fet amb portades exclusives per a l’ocasió.



La banda de Birmingham, formada el 1995, ens va deixar tres àlbums, més el que va fer en col·laboració amb The Focus Group. El 2005, la formació va quedar reduïda a Trish Keenan i Roj Stevens i el 2011, amb la prematura mort de Keenan als 42 anys per complicacions derivades de la grip A – sí, l’època en que li deien grip – Broadcast va passar a la història.

Comparteixen per fer boca, una impressionant versió de Sixty Forty de Nico


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada