diumenge, 13 de febrer del 2022

ERIN RAE, ENS APORTA SOFISTICACIÓ POP

NOU REGISTRE

La cantautora de Nashville, ha fet entrega d’un nou àlbum que projecta un toc de clàssica elegància, que sempre s’agraeix.

Erin Rae ha deixat de ser promesa, per ser realitat. El disc es diu Lighten Up i és, oficialment, el segon d'una ruta que passa per unes carreteres més solitàries que mai. Es manté entre els grups del neo-country de Nanci Griffith i el pop barroc tendenciosament Spector. Te com a invitats a Hand Habits i Kevin Morby, ha estat produït per Jonathan Wilson (Father John Misty) i surt editat per Thirty Tigers/Good Memory. Cobreix tot el ventall: a Can’t See Stars entreveiem al duet vocal Sinatra/Hazelwood, amb True Love Face fa l’ullet a les melodies Goffin/King, i així fins a 12 deliciosos temes.

(fot Christina Lafferty)

Entre tota aquesta fluïdesa musical, aporta també alguna interessant reflexió: ‘En les meves cançons, a vegades m’encanta establir paral·lelismes entre el meu mon interior i l’exterior’ explica Rae. ‘Can’t See Stars és una d’aquestes exploracions, on trobo les similituds entre la contaminació lumínica que no deixa veure les estrelles i la ingesta constant de les xarxes socials que pot acabar enterbolint la meva pròpia connexió o intuïció’. 



En el llançament inclou un paquet d’encens en col·laboració amb Forestdale. A més, detallista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada