dimecres, 2 de febrer del 2022

“LOOSE FIT” NO ES MOSSEGUEN LA LLENGUA

AVANÇAMENT

Anna Landdon podria ser descendent directe de Lydia Lunch. Pulsació frenètica i missatges disparats rectes a les ments adormides i que, com a finals de la dècada dels setanta, calia remoure. Igual.

Amb la seva banda Loose Fit, treuen el cap des de Sydney. Recullen aquella energia que, mesclada amb un discurs pop-art, en resulta una excitant proposta. Debuten amb Social Graces, onze fogoses cançons que amb Langdon (veu i saxo), canalitzen Max Edgar (guitarra), Richard Martin (baix) i Kaylene Milner (bateria). Han compartit un parell de temes, Exhale i ara, el que dona títol a l’àlbum, Social Graces. En un comunicat han explicat sobre la cançó: ‘Aquest nou single està inspirat en la tensió nerviosa i la incomoditat que es pot sentir al tornar a estar a prop d’altres persones després de les restriccions’. 

(fot Gabriel Castro)

En general han volgut captar el mal estar i l’ansietat que van sorgir quan va començar la pel·lícula. Richard Martin ho ha ampliat: ‘Penso que el disc és un document veraç d’una època estranya. L’era Còvid ens ha empastifat a tots, però també ens va donar temps lliure per explorar nous sons. Van ser uns temps de merda per estar en una banda, però va anar be per condensar totes les nostres ansietats i energia reprimida. Crec que en l’àlbum es veu tota aquesta merda d’energia’. Sempre s’ha dit que els bons treballs creatius, apareixen de vivències tràgiques. No, si amb el Còvid vivíem millor! Surt a través de Fatcat Records/Spunk Records a finals d’abril.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada