dimecres, 23 de febrer del 2022

DAISY GLAZE, CANTEN A L’AMOR OMBRÍVOL

NOU REGISTRE

Més tard o més d’hora, tot arriba. Daisy Glaze, un dels duos més glamurosos de Nova York, sembla que tenen enllestit el seu debut oficial en format físic.

Louis Epstein (Hits, Jump Into The Gospel) i Alix Brown (Angry Angles amb el malaguanyat Jay Reatard, Golden Triangle), porten des de 2016 fent coses junts. Van començar a escriure cançons i amb una formació de cinc membres, les posaven dalt dels escenaris del circuit de la ciutat, com a caps de cartell o compartint la nit amb d’altres bandes. Amb cançons tan rodones com Ray Of Light – inclosa en el disc – o Little Baby, anaven creant-se una reputació com a banda exquisida.

(fot Vincent Perini)

El 2019 van apostar per desplaçar-se fins a Portugal, i fer cap a Sintra per enregistrar aquestes cançons de la mà de Peter KemberSonic Boom’. ‘Va ser intens i increïble. Era com una enciclopèdia de la música, i quan acabàvem de gravar, sortíem amb ell i la seva increïble dona, bevíem Pernod i filàvem sobre músiques obscures’ explicaven per Alt Citizen. L’àlbum, de títol homònim, sortirà a finals de la setmana que ve, via The Sound of Sinners i ara han compartit Strangers In The Dark, acompanyat d’un divertidíssim i elegant vídeo dirigit per William Lemon III i Antony Langdon (Spacehog). 

Daisy Glaze, exploren el costat fosc de l'amor i com ells mateixos expliquen 'Som més blaus que roses. Imagina les paraules immortals que va pronunciar Sòcrates i reemplaça allà on diu el verí que va veure, per amor'. Haurem d'estar ben atentes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada