diumenge, 27 de febrer del 2022

SOONER, A BASE DE CONTRASTOS

NOU REGISTRE

El quartet de dream-pop amb seu a Brooklyn, després de publicar dos EP’s, disposen del que serà el seu debut en format gran.

Sooner, especialistes en la creació d’atmosferes del tipus que sembla que t’acabin de flitar amb aigua del Carme, amb aquest treball fan a més, que el significat d’allò eteri, prengui una mica de cos, ni que sigui mentre dura l’efecte de la ruixada. L’han batejat Days and Nights, potser perquè cada vegada, passem més d’un extrem a l’altre, amb massa facilitat. Com sigui, l’equilibri que aconsegueixen entre els riffs de la guitarra de John Farris i la veu de Federica Tassano amb la base rítmica d’Andrew Possehl (baix) i Tom Wolfson (bateria) fa que els pendents no ho semblin tant.

Després de Boscobel, comparteixen aquest Thursday, el seu nou senzill, del que expliquen que ‘de la mateixa manera que molts temes en la nostra música, circulen en torn un fort contrast, les lletres van per una altra banda bastant més diferent, enfocada més en una relació complicada i abusiva’. Surt a finals de març via Good Eye Records.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada