divendres, 18 de febrer del 2022

KURT VILE ENTREGA EL SEU DISC DE COMPROMÍS?

NOU REGISTRE

Penso que a tots els músics professionals, els arriba un moment en que treuen un disc com de traspàs. A Kurt Vile, crec que li ha arribat el moment aquest.

No se com li funcionarà (Watch My Moves), el nou àlbum. És el dubte que em sorgeix després d’escoltar el primer tema que avança, Exploding Like Stones. No ens estarà donant una pista al col·locar el títol de l’àlbum entre parèntesi? No voldrà dir que el disc és com una etapa intermitja, d’un abans i un després? O sigui, el ‘disc de traspàs’? De totes maneres, esperarem els 14 temes restants.

La cançó que comparteix, inclou l’aparició del saxofonista James Stewart de Sun Ra Arkestra, que se’l veu al final del vídeo. També podrem escoltar altres col·laboracions, com les de Cate Le Bon, Stella Mozgawa de Warpaint, Sarah Jones (no la diva, la de Hot Chip, Bloc Party) o les noies de Chastity Belt. El va enregistrar a l'estudi de casa seva, l’OKV Central i sortirà a mitjans d’abril, via Verve Records, segell amb el que s’estrena. 

El carismàtic músic, de 42 anys, entrega així el seu vuitè àlbum, que formarà part d’una carrera amb una important aportació en el pop del nou segle. Si aquest serà o no un granet de sorra remullada, ho veurem en els propers dies... ah! i més coses sospitoses: ha inclòs una versió de Wages Of Sin d'Springsteen




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada