dijous, 24 de febrer del 2022

THE SOUNDCARRIERS, NO SE’N HAN POGUT ESTAR

NOU REGISTRE

Vuit anys després, The Soundcarriers donen senyals de vida. Des de 2009, tenen editats tres àlbums. El darrer, Entropicalia (Ghost Box – 2014), va servir com a comiat. Encara no els hi hem perdonat.

A primers d’aquest any, la banda de Nottingham ens ha donat una alegria, gràcia que els hi estem infinitament agraïdes tenint en compte el panorama. Afortunadament, una comanda per part dels productors d’AMC Lodge 49, els va fer sortir de la parada tècnica per crear-los una versió d’Scott Walker i alguns temes per la segona temporada. Això va ser el detonant per tornar a l’estudi i tocar. El resultat, aquest quart treball, Wilds que ha editat Phosphonic. El tema que obre l’àlbum, Waves, és d’una vitalitat d’aquelles que només podria aconseguir venent-me l’ànima al diable. Cançons com At The Time o Saturate, semblen ressorgides directament de les cendres d’una de les festes de Ronnie “Z-Man” Barzell.

La música que destil·len, una mescla magistral de Tropicalia i folk anglès, els ha arrenglerat amb bandes del ventall pop més elevat, que van des dels seus admirats Free Design fins a Stereolab, ocupant un lloc com a deixebles preeminents i destacadíssims. Ara que no tornin a amagar-se, encara que sospito que sí ho faran.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada