dimarts, 22 de febrer del 2022

MJ LENDERMAN, LA DIMENSIÓ DESCONEGUDA DEL POP

NOU REGISTRE

El moviment sincronitzat de la ma per sobre de les cordes de la guitarra, a vegades pot semblar que sigui la cosa més simple.

Però fer-ho i que sembli que t’agafin de sota el braç i t’aixequin del sofà tres pams per dipositar-te de nou sobre ell un parell de minuts després, això és la dimensió desconeguda del pop. I a vegades, passa. Alguna cosa així succeeix amb un grapat de cançons de MJ Lenderman

Ocupat amb altres bandes d’Asheville com Wednesday, Indigo de Souza o fent alguna producció esporàdica, Jake Lenderman troba el temps per construir la música amb la que segons explica ‘empaito la realització i la felicitat’, sigui menjant pipes o sortint de festa més del compte. 

L’any passat ja ens vam quedar amb Ghost Of Your Guitar Solo i aquest abril, farà un nou pas, més polit, amb Boat Songs que li edita Dear Life Records. Enregistrat a Drop of Sun de la mateixa Asheville, ha comptat amb l’ajut d’Alex Farrar i Colin Miller en alguns instruments. També ha compartit un parell de temes, dels que ens quedem amb la que obre el disc, Hangover Game, una cançó amb una lletra escrita en alguna cosa semblant a un estat etílic excessiu. 

Però aquestes guitarres que t’agafan de sota el braç...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada