dilluns, 28 de febrer del 2022

MOGWAI, MÉS ESCOCESOS QUE MAI

DRUGS & ROCK’N’ROLL

Des que van editar Young Team el 1997, que no han parat de créixer en tots els sentits. Es fa difícil saber qui homenatja a qui: si Macallan a Mogwai, o Mogwai a Macallan.

La reconeguda destil·leria escocesa, ha llançat un whisky de 81 anys. Li han posat The Reach i se’l suposa el whisky de malta més antic que s’ha llançat al mercat. El suquet, es va abocar en una sola bota de xerès a la destil·leria se Speyside el 1940, dies abans que esclatés la Segona Guerra Mundial... i fins ara.

Acompanyant al llançament, van encarregar al fotògraf Nadav Kander, un curt per explicar el procés i creació de The Reach i en una pensada que els honora, van contactar també amb Dominic Aitchison, Stuart Braithwaite, Martin Bulloch i Barry Burns, per a què els hi posés la música, una partitura creada especialment per a l’ocasió. 




La banda de Glasgow, amb deu àlbums editats i convertits en tota una institució a Escòcia, expressen així el seu sentiment: ‘Una de les coses que ens agraden de les col·laboracions, és conèixer a gent diferent, inclús si treballen en un mon completament diferent. Veus com processen el seu art, el seu treball. Nosaltres com a banda, tenim l’antiguitat com a valor i això i el fet escocès, son explícitament dues coses que compartim amb The Macallan’. Des de la segona setmana d’aquest mes que està a la venda. Només n’hi ha 288 ampolles. Del preu, passem de llarg per no espatllar la notícia. 


In Collaboration with Mogwai | The Macallan®

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada