dijous, 4 d’abril del 2013

PLAY BOY, A LA GUERRA ALTRA VEGADA

Gairebé al mateix moment que la població de Gaza patia un nou bombardeig, la primera edició de Play Boy en hebreu amb noies israelianes exclusivament a les seves pàgines es plantava als quioscos d’Israel.

Llegia les dues noticies quasi a la vegada i veig una exagerada similitud entre aquestes dues i el què va passar al sud-est asiàtic en altres temps. Se’m barregen les imatges dels horrors propis de les esbatussades que es propinaven i les dels espectacles protagonitzats per les conilletes acabades d’aterrar al mig de la selva en les reraguardes del conflicte per pujar, entre altres coses, la moral dels soldats.

Jo Collins de visita al Vietnam
 
Allà, el conflicte es va acabar i a més els dolents van perdre i van haver de marxar i endur-se les noies. Llavors, m’he imaginat el mateix, imatges sagnants barrejades amb els espectacles de les conilletes, això sí, totes amb el sombreret típic jueu que tapa la closca, i de sobte el foc i la destrucció que s’aturen i és clar, els dolents que tornen a perdre... i les noies que han de marxar. I jo que somio truites.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada