diumenge, 16 de març del 2014

NEIL HALSTEAD vs THE VELVET UNDERGROUND & NICO

NEIL HALSTEAD + KEZIA
 
SALA BIKINI – BARCELONA
 
15 – 03 – 2014
CONCERTS

 
 
S’han de tenir ben posats per acceptar una proposta com aquesta. L’encàrrec de Houston Party era escollir un disc per interpretar-lo sencer i Halstead no ho va dubtar: The Velvet Underground & Nico. Un a un va anar interpretant els temes del mític àlbum amb especial menció a Heroin, tema amb el que més van aconseguir apropar-se a l’original, ni que sigui una miqueta.
 
 
 
 
 
Abans, Kezzy ‘Kezia’ Barr (membre de la banda que l’acompanya) va interpretar algunes de les seves cançons a la guitarra, finalitzant el set amb l’apropiada Walk On The Wild Side
 
Kezia
 
 
Sortir de Bikini i pensar que havia sigut un concert dels que no s’obliden, quedava lluny segurament. Masses expectatives? És probable. 
 
Sigui com sigui, com a mínim ha servit perquè es deixi de parlar d’ell durant uns dies com el retorn de l’octava meravella al capdavant dels Slowdive i la seva supermegaxiripitifláutica actuació al Primavera – tan rebombori i la banda mai havia vingut – ja que amb Stars Are Our Home, el disc que va editar l’any passat amb Black Hearted Brother, va passar el mateix que amb Slowdive abans de la seva supermegaxiripitifláutica actuació al Primavera. És a dir, res.
 
Nova ocasió de veure’l el dissabte que ve a la sala El Torín d’Olot.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada