dimarts, 2 de gener del 2018

LAURA SPIEGEL – PART DELS ORIGENS

NOUS REGISTRES

Apareix per art de birli i birloque un tema inèdit de Laurie Spiegel de finals dels 70 amb Don Christensen. El tema ha sigut alliberat pel jove segell nord-americà Unseen Worlds que el 2012  ja si va posar amb la reedició de The Expanding Universe (1980). Ara el segell ha activat una campanya – Kickstarter – per poder continuar amb la feina i treure aquest enregistrament complert amb una versió alternativa de Patchwork només en 12”.


Tommy McCutchon, un dels responsables, ha explicat que ‘els fons que puguem recaptar amb la campanya ens ajudaran ha agafar impuls de cara a aquest 2018 i a fer progressos en el calendari de llançaments en vinil.’ En cartera tenen previst segons les seves paraules invertir aquests diners també amb les reedicions de més material de Spiegel i Carl Stone, així com de Jacqueline Humbert i David J.Rosenboom.

En aquest ‘Donnie + Laurie’ podem escoltar a Laurie Spiegel a l’Electrocomp 101 i a Don Christensen a la bateria com van creant un so que flueix de forma atemporal marca de la casa. L’artwork, ‘Glimmer Twins’, obra de Christensen.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada