dilluns, 22 de gener del 2018

TASSES ALLIBERADES

O QUI MENJA SOPES...
SE LES PENSA TOTES

ART – INSTAL·LACONS – DISSENY

Imaginació i sort. ‘Fent broma un dia amb el meu novio va sorgir la idea. I n’hi vaig fer una per Nadal. Ho vaig publicar a Instagram i Facebook i la resta ja és història’ explica Emma Low, una noia de Leeds que darrera la marca Pot Yer Tits Away Luv està fent la primera pela.



Va fer quatre classes de ceràmica i va començar a fer les tasses ‘celebrant el fet que totes som meravelloses cadascuna en la seva singularitat... Sento que fins no fa massa, la nuesa en l’art podia tenir connotacions sexuals. Ara sento que estem arribant a un punt en el que les dones reclamem els nostres cossos i deixem que s’expressi, no per a les mirades masculines, sinó per al seu propi alliberament. Vull que la gent s’alliberi amb les “teteres” que faig’.

Diu que de moment s’han de mantenir allunyades de qualsevol líquid, perquè estan assecades amb la corrent d’aire que hi ha al seu estudi, no en el forn que encara no te. O sigui que només es poden utilitzar per fer bonic o posar-hi els llapis.

Així doncs, sembla que alguna vegada, la tonteria de ser emprenedor pot funcionar. Si més no, per pagar el lloguer d’un parell de mesos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada