dimecres, 16 de setembre del 2020

THIBAULT, HO REPRÉN ALLÀ ON HO VA DEIXAR

NOU REGISTRE

Nicole Thibault descriu el disc com una oda a la sortida d’un trauma, per ‘tornar a fer les coses que acostumava a fer

Cap a finals de la passada dècada, després de les tribulacions amb Minimum Chips, deixant un rastre que encara perdura amb seguidores com Kathleen Hanna, Tim Gane-Stereolab o la gent de Fugazi, es va agafar una excedència per tenir criatures. Desconeixem el nombre final d’elles. Un cop esgotada la inevitable etapa del ‘ai que se’m passarà l’arròs’, recuperat l’alè i havent sortit sencera d’un divorci dificultós, Nicole Thibault retorna amb força del parc infantil i del jutjat. Ho fa amb un nou quartet que porta senzillament el seu nom, Thibault. El disc, via Chapter Music.

Amb ella son Julian Patterson, antic company a Min-Chips i Letraset, James Cecil i Zak Olsen, així com les contribucions de Rebecca Liston (Parsnip) i Lachlan Denton (The Ocean Party, Pop Filter). Va ser enregistrat en sessions esglaonades al llarg d’un any a l’estudi Super Melody World, situat a prop de Mount Macedon. El lloc és una escola declarada Patrimoni de la Humanitat que va ser construïda el 1878. Està just davant de la muntanya de Hanging Rock (retratada a la portada). Serà la del famós picnic del 1900?

Després dels singles Centrelink i Drama, han vingut aquests See The World i Wanting To Be Alone. En general, el disc és reflexiu. No ens enganyem.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada