dimarts, 27 de juliol del 2021

KOHOUTEK, CONTEMPLACIONS CÒSMIQUES

NOU REGISTRE

Som davant d’una de les bandes més generoses a l’hora de esplaiar-se creativament i submergir-se sense manies en els oceans del progressiu.

Som davant d’un àlbum que encara que editat fa un parell de mesos, el van enregistrar fa gairebé 10 anys, el 2012, en els estudis Sex Dungeon de Filadelfia. Així doncs és, en teoria, el quart àlbum de Kohoutek. Li han posat per nom Jurad, editat pe Cardinal Fuzz, i conté tres temes, tots ells, contenidors d’experiències úniques. A la primera cara figura Tidal Disruption, 24 minuts de viatge a través de diferents paisatges sonors, que et desplacen a llocs on no has estat mai, tantes vegades com vulguis, només cal que no baixis del vehicle. A la cara B trobem els altres dos. Cosmic Grease, una guitarra en distorsió que va dibuixant ones psicodèliques sobre les que pots desplaçar-te i trobar-te de cara amb el cometa del que van agafar el nom i el darrer tema, Double Star, que no es queda curt. Un escenari continuu, on perceps milers de partícules que t’alliberen de tota pressió externa.

Per aquesta ocasió, Scott Verrastro (percussió i cítara), Scott Allison (electrònica), John Stanton (guitarra) i Griffin Vernor (baix), n’han sigut els màxims responsables. Des del llançament del disc, han fet diferents presentacions. No cal dir que dels directes, en fan autèntics episodis vitals. La portada, obra de l’artista plàstica, Noah Levey. Experimental psych-rock en total llibertat.


...a Filadelfia el maig de 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada