dissabte, 10 de juliol del 2021

LA CASA DE MARK E. SMITH EN VENDA

CURIOSITATS

La casa que Mark E.Smith va comprar a Winchester Av. de Prestwich, districte pertanyent al Gran Manchester, ha sortit a la venda al megaportal immobiliari Rightmove.

La va adquirir al poc de casar-se amb Brix Smith – Laura Salenger – a principis dels vuitanta i hi va residir un temps, fins la seva mort als 60 anys a principis del 2018. ‘Va ser la compra més gran que vam fer. Estava a una cantonada d’on havia viscut la seva infància, on encara vivien els seus pares’ explica Brix

Actualment, a part del seu estat degradat, s’amunteguen objectes personals de quan hi vivia amb Elena Poulou. S’hi pot veure un escriptori, una gravadora, llibres i roba. En el seu moment es va penjar una llista, que es va retirar després de generar comentaris poc afortunats, doncs segons els agents immobiliaris, estan pendents de que la família hi digui la seva. L’amic d’Smith, Graham Duff, ha declarat que ‘sens dubte, el mateix Mark no hauria fet ni cas a la idea de convertir la casa en alguna mena de museu o monument. Però si a dins encara hi ha coses personals, llibres o quaderns, s’haurien de poder retirar i guardar’. Està al mercat per ofertes a partir de 200.000 lliures. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada