dissabte, 2 de desembre del 2023

TERRITORI 90’s

HOTWAX – “INVITE ME, KINDLY”

ALTRES REGISTRES

L’ombra pot ser molt allargada, però també acollidora. La de Courtney Love en concret, porta recollint unes quantes ànimes deleroses de fer bon punk-rock.

És el cas del trio anglès de Hastings HotWax en la forma de contundents cançons que porten deixant-se entreveure des del 2020, a l’espera del seu enlairament definitiu. Per distreure’ns, de moment aquest any porten entregats dos EP’s amb els que vacil·len tant a la mala pècora com als cops de geni del duo White de Detroit.


A mitjans d’octubre han tret aquest Invite Me, Kindly via Marathon Artists i son Tallulah Sim-Savage (veu, guitarra), Lola Sam (baix) i Alfie Sayers (bateria) les responsables d'aquest mirar enrere, encara que estigui mal vist.




Fer aquest segon EP ens va fer sentir molt bé, tot va fluir ràpid i la majoria de temes van encaixar sols’ explica Tallulah. ‘Sentia que tenia moltes idees en el meu cap i que no podia esperar més per deixar-les anar’ i afegeix Les cançons analitzen l’acceptació de les persones que t’han fet mal, deixant la sensació incòmode i que corri l’aire. Tocar-les en directe aquest estiu ha estat molt alliberador’. Digues que sí.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada