dissabte, 30 de març del 2024

AQUELLA ENYORADA IRONIA

ALUMINUM – “FULLY BEAT”

A LA VISTA

El significat d’aquests dies és fer les coses que no fem mai i amb sort, descobrir, i afrontar, que vivim enganyats.

És del que volen que fem debat Aluminum. Un quartet de la badia de San Francisco, que amb el seu àlbum de debut es plantegen coses de les que segurament, ja fem tard per voler resoldre. S’expliquen: ‘L’àlbum parla de l’esgotament en mig de les constants reclamacions que ens fan les nostres rutines: treballar en feines que no ens agraden, per pagar un exorbitant lloguer, mentre sentim com la societat es podreix i intentem portar una vida més o menys distingida amb el que queda. La resposta ha de ser trobar la joia’.

Van llançar un primer EP, Windowpane (Dandy Boy Records – 2022) amb el que ja van demostrar de què eren capaços. Ara, per a finals de maig, tenen previst estrenar-se en format LP via Felte Records amb aquest esperat Fully Beat. Els artífexs son Marc Leyda (Wild Moth) (veu, guitarra, sampler), Ryann Gonsalves (Torrey) (veu, baix), Austin Montanari (guitarra) i Chris Natividad (bateria).



Quan escoltem el single que avancen, aquest Behing My Mouth, ens quedem suspesos en l’aire en mig d’un zumzeig vibracional a base de wah-wah, una percussió sincopada amb una crispada línia de baix i una veu que suplica respostes immediates. Ens volen provocar: ‘Alguna vegada has vist darrere de la meva boca?Gonsalves senyala que la cançó ‘sorgeix d’un desig de ser comprés de veritat i de comunicar intencionadament’. Tot amb un posat Happy Mondays de traca. On és en mister Bez?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada