divendres, 29 de març del 2024

REPRENDRE LES EINES

RURAL FRANCE – “EXACTAMONDO!”

A LA VISTA

Venen avalats per molt bones crítiques. Això, quan vas en camí de fer-te un lloc a l’olimp, et pot posar sota pressió.

Ara bé, si tens clar els mitjans per arribar-hi, ves preparant la corona de llorer. Per Rural France, els mitjans no son altres que utilitzar les eines que un dia van fer servir predecessors seus. Melodies de baixa fidelitat executades a base de meravellosos riffs a la velocitat ajustada perquè sembli que va ràpid, però que no hi va. I el soroll de fons, també ajustat, perquè es fongui amb les veus. Tot encaixa. Que algú els hi vagi prenent la mida per la corona.

Tom Brown (Teenage Tom Petties) i Rob Fawkes van crear Rural France el 2017, després d’abandonar Londres, buscant el què les grans ciutats han deixat de tenir. Passats un parell d’anys i confortablement instal·lats en la verdor de Wiltshire, cap al sud, va venir el seu debut amb Two Drink Maximum (Half A Cow Records - 2019). Amb el segon disc, RF (Meritorio Records – 2021), els crítics se’ls van posar sobre les espatlles, celebrant el nou messies del pop de guitarres.


Així doncs, preparem-nos per rebre Exactamondo! per a finals d'abril, repetint amb el segell madrileny. Cançons envoltades de la màgia que només uns pocs son cridats a poder utilitzar. Com el rei Artús extraient Excalibur de la roca.

Tom Brown explica: ‘Sempre ens han encantat les cançons que s’adhereixen a la fórmula clàssica del power-pop, però amb un afegit. Això és el què volíem per aquest disc. Melodies perfectament fetes, però rivalitzant amb el sunny-pop’. Les eines que el seu dia van saber utilitzar bandes mítiques com Teenage Fanclub, The Vaselines o de més enllà com Guided By Voices o Beat Happenings, han sigut de nou emprades.

Per a la presentació del nou disc, tenen prevista una gira europea, sense dates encara. Ai que ens temem el pitjor! Si us plau, no ens els poseu en un escenari de parc d’atraccions amb un públic descarregat d’un vol xàrter. 







  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada