diumenge, 6 de juny del 2021

DESCENDENTS, A LA RECERCA DEL TEMPS PERDUT

A LA VISTA

Això sí que és mirar enrere sense complexos ni manies. Descendents presenten el disc que fa vuit de la seva carrera iniciada el 1977, quan a moltes de nosaltres encara ens treien els mocs.

Es dirà 9th And Walnut i recull 18 característiques plantofades, com a les que ens tenen acostumades. És un àlbum especial. Els 18 temes son dels seus inicis com a grup, abans i tot d’haver-ne editat cap. És el resultat d’un projecte que es va gestar el 2002, amb Milo Aukerman – que diu que fins i tot ell en desconeixia alguna –, Frank Navetta, Tony Lombardo i Bill Stevenson convocats als estudis Blasting Room per enregistrar noves versions d’aquestes 17 cançons escrites  entre 1977 i 1980.


Entre elles hi ha les inèdites Ride The Wild i It’s A Hectic World, a més de Glad All Over dels Dave Clark Five. Però la mort de Navetta el 2008 ho va estroncar fins aquest any passat que Stevenson avorrit a casa, va parlar amb Aukerman que li va enviar les cançons perquè hi poses la veu a casa seva mateix a Delaware i poder acabar la feina. Però ràpid, necessitat d’una mica d’alegria. Han passat cinc anys des d’Hypercaffium Spazzinate, el darrer i entusiàstic àlbum de la mítica formació de Los Angeles. Amb el títol del disc han volgut també fer una picada d’ullet al passat, fent una referencia al lloc on assajaven aquells mateixos inicis de desesper juvenil a Long Beach, abans de fer camí amb tots els moviments haguts d’entrades, sortides, aturades, ruptures i retrobades, però tot sempre amb alegria. Recuperant el temps. El llançament, previst pel 23 de juliol via Epitaph Records




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada