dimarts, 1 de juny del 2021

MORRISSEY, COM ELS DETERGENTS

A LA VISTA (o NO TANT)

Ha dit, que aquest ‘és el millor àlbum de la meva vida’. Com els anuncis de detergents que sempre, per molts anys que passin, netegen i ho deixen més blanc.

Ho va fer públic a traves de la seva pàgina. Es dirà Bonfire Of Teenagers i constarà d’onze cançons, acabades d’arrodonir fa unes setmanes a Los Angeles. L’altra notícia a part de la pròpia producció, no és una altra que no haver pogut posar data de sortida. És el primer disc que treu des de que va deixar BMG fent morros i de moment, encara no ha trobat parella amb qui ballar.

El pitjor any de la meva vida conclou amb el millor àlbum de la meva vida’ es re-afirma en la nota publicada i afegeix ‘No està signat. L’àlbum es troba disponible pel més alt (o més baix) postor’. Ha volgut esmentar que per ell ‘encara és important fer música a la seva manera, i no estaria a gust en un segell que dicta de forma específica com i què han de fer els seus artistes, especialment quan la paraula ‘talent’ ni es menciona’. Amb això te raó. Algo més de informació, aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada