dissabte, 12 de juny del 2021

ROKUROKUBI, ENS VEIEM A 'NEVERLAND'

NOU REGISTRE

L’inspirat àcid folk de Rokurokubi, està de nou aquí amb flamants encanteris. El duo de Brighton format per Rose i Edmund Io, tenen a punt de solfa el seu segon treball.

Segueix la línia d’aquell Saturn in Pisces de 2019 amb el que vam viatjar a l’illa imaginària de Neverland, amb permís del seu creador, l’escocès James Matthew Barrie. Vam viatjar gràcies a les seves màgiques melodies i ara que “els papas ja ens deixen tornar a viatjar, sempre que tinguis el seu permís”, desesperadament la tornarem a visitar a través de les fragàncies que emanen de les deu cançons que es compon Iris, Flower Of Violence, editat per Time Spun Records a finals d’aquesta setmana que entrarem.

Amb ell han fet que l’illa agafi dimensions ampliades. Es troben a gust allà i es nota. Aquestes noves cançons van carregades de inspiració. Les meravelloses composicions que ens inunden d’emocions, la de títol homònim, amb un punteig de guitarra que cau com gotes d’aigua sobre les fulles gebrades de matinada, la suposadament amorosa Match Girl, la nostàlgica Nature Poem amb el violoncel de Nina Günther que ens xiuxiueja a l’orella l’única veritat possible o la fascinant Katie Levitating on les coses que fa Isobel Jones amb la flauta per sobre de tot, confronten dolçor i duresa acabant-ho de posar tot a lloc. Aquest vespre m’he trobat amb Syd Barrett i Nick Drake.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada