divendres, 18 de juny del 2021

HIPNOTITZADES PELS SONS DE JULEAH

A LA VISTA

Torna la fastuosa psicodèlia dels austríacs Juleah. Un nou paquet de composicions compactes, amb la veu arrossegada de Julia Hummer, per tornar a somiar amb aquells bars de carretera també desapareguts on no només fèiem benzina.

En marxa des de fa 10 anys, el 2012 es va estrenar amb un EP homònim. El seu primer àlbum, Shimmering Road gairebé el va acompanyar. Tres anys després va llançar Melt Inside The Sun seguit de prop per l’aclamat 10” Entangled and Entwined. Amb tots els ulls al seu damunt, va venir Desert Skies, amb el que ja hi vam ser, provocant un embadocament general. Tots editats amb el segell de Viena Konkord.

(fot Aria Sadr-Salek)

Stoked On Planet Summer és el reafirmament de que quan es desperten les passions, la barrinada s’escolta una bona temporada. La de Julia Hummer la va provocar l’espetec dels 90 i de retruc en el seu cas, la subsegüent immersió en les bandes pretèrites. Un dels temes inclosos, aquest Snake, te tots els ingredients per convertir-se en un clàssic. La cadència que marca la bateria i el tintineig metàl·lic dels menuts platerets, es cola sense remei pels plecs del cervell com un ectoplasma qualsevol. Convertir-se en clàssic no ho se, però que la meva veïna també l’acabarà taral·lejant i gronxant-se al seu so, que ninguna ho dubti. Físicament al carrer a finals de juliol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada