dimarts, 29 de juny del 2021

HELVETIA, COM QUI ES RASCA L’ORELLA

A LA VISTA

La sortida del nou disc d’Helvetia estava prevista per aquests dies, però han hagut d’ajornar-la. No cal dir-ne la causa. Mr.Còvid és el culpable. Com de gairebé tot.

Jason Albertini és un mestre. No satisfet amb tot el que fa amb Duster o col·laborant amb Built To Spill, es manté a dalt de tot de l’essència sense que se li desfaci el pentinat i enregistra el disc que fa deu d’Helvetia, aquesta vegada mantenint l’alineació amb Samantha Stidham i Steve Gere. Es diu Essential Aliens i conté un reguitzell de cançons, totes empapades d’un so dens, de guitarres aspres com a New Mess, o el ritme brillantment imposat per una bateria deslligada a Claw, o la potent base a Why Am I Missing. Un no parar. Influirà que l’hagi compost i enregistrat al soterrani de casa seva? Per culpa de... sí, mr.Còvid, va haver de centrar tota la seva paciència en l’educació de la seva filla i tota la seva energia continguda en aquest grapat de meravelloses cançons.

La parafernàlia visual, l’ha tret d’un somni que se li repeteix, en el que la seva vida, la d’Albertini, es posa constantment de cap per avall per un seguit de fets inexplicables que resulta que son orquestrats per un fantasma. Total, que es desperta pensant-se que també ell és un fantasma. Conseqüència de mr. Còvid també, o què? L’edita Joyful Noise Recordings.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada