dijous, 3 de juny del 2021

ORA THE MOLECULE, MERRIE MELODIES

A LA VISTA

El trio Ora The Molecule, comandat per la noruega Nora Schjelderup i ben acompanyada per Jan Blumentrath (teclats) i Sju Smatanova (bateria) tenen apunt, després d’una pila de singles i EP’s el seu debut en format àlbum

Es diu Human Safari i sortirà via Mute Records el 23 de juliol, ja en ple estiu. Perfecte per un disc farcit d’electrònica de ritmes ballables amb tocs de soft-pop amb molta influència dels vuitanta i els seus variats matisos que tant van envair aquelles pistes de ball, avui totes tancades. Aquest és el segon tema que alliberen, Die To Be A Butterfly. Nora explica sobre la cançó: ‘Tracta de no tenir tanta por a la mort. Tot el dolent prové de la por i tota la por be d’estar sol. La idea última de la soledat és la mort. Si pots eliminar aquesta por tan bàsica en els éssers humans, potser et puguis permetre ser bona persona amb els demés’. Glups.

(fot Ada Lea)

La formació cuida molt els detalls i s’envolten de bons i aplicats amics. El vídeo l’ha dirigit Jody Elizabeth Nolan i Beth Cutting del grup de producció cinematogràfic AJCollective: ‘Voliem mostrar la tensió, del perquè algunes coses s’encallen i altres flueixen. Vam utilitzar el procés visceral d’una papallona en metamorfosi com a punt de partida i vam anar explorant de forma abstracta inspirant-nos en l’estil d’Agnès Varda’. La portada és una aquarel·la de l’artista francesa Lola Favre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada