dijous, 24 de juny del 2021

THE REDS, PINKS & PURPLES COM A TERÀPIA

NOU REGISTRE

Glenn Donaldson és un d’aquells músics que manté una activitat musical sana. Hi ha qui fa esport sense parar. Ell, sense parar fa música.

No cal dir que simpatitzo bastant més amb els que escullen la segona opció. Ha estat i està en infinitat de bandes, des dels meravellosos The Skygreen Leopards de principis de segle, fins a les coses que fa amb Jem Fanvu a Vacant Gardens o amb Jeremy Earl de Woods i l’absolutament recomanable recent editat disc de Painted Shrines. Per si no fos prou, també fa coses sol amb uns quants amics que aporten color, amb el nom de The Reds, Pinks And Purples. A través del segell anglès Tough Love Records ha llançat Uncommon Wheater, un àlbum colorista on deixa anar totes les pistes per endevinar el seu amor pel pop suau i melòdic.

El 2013 va perdre en un accident de bici al seu company d’Art Museums, Josh Alper. Aquest fet el va deixar estabornit una bona temporada respecta de com continuar. Fer passejades, a peu, pel privilegiat districte de Richmond a San Francisco, on viu, el va reconfortar, el va fer connectar amb una certa melanconia, una nostàlgia per moments passats. ‘A vegades una casa al capvespre transmet aquesta sensació’ explica Donaldson i afegeix que va ser en una d’aquestes passejades que se li va ocórrer la idea de The Reds, Pinks & Purples. Una d’aquestes fotografies és la que apareix a la portada del disc. 

La banda tracte del veïnat, sobre mi, la meva vida i el que veig aquí mateix’ diu, ‘Fou així de simple, no se perquè no ho havia pensat abans. Intento fer el disc que m’agradaria escoltar a mi’. El seu desig és que Uncommon Weather, doni consol a les persones que es sentin una mica deprimides. Fa be en acotar l'espectre del personal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada