divendres, 4 de juny del 2021

SMILING, HERÈNCIES MOLT BEN ENTESES

A LA VISTA

Des del lloc web dels prestigiosos The Big Takeover informen de la sortida de l’àlbum de debut de Smiling, que no son altres que Annie Shaw amb una nova banda.

La Shaw va ser una nena prodigi. Als tres anys va començar a traginar amb el piano, als deu la guitarra i va fundar la primera banda quan encara anava amb mitjons curts. El salt el va fer amb Annie Girl and the Flight el 2015 anant de gira per tot nord-amèrica. Després ja va ser el moment de posar fil a l’agulla i entrar als Dock Studios de Sacramento, CA per gravar aquests deu temes. A pesar de les dots de comandament d’Annie Shaw, diu que s’ha trobat a gust treballant amb la resta de membres, cosa que es veu per la fluïdesa amb la que va ser enregistrat. 

Ens anticipen aquest Forgetful Sam, que sense voler, ha agafat un significat emotiu: ‘En el moment d’escriure-la, la meva amiga Chloe Buckley encara estava entre nosaltres. Va morir i es va convertir en “ella”. El vídeo que l’acompanya va ser realitzat per la mateixa Annie Shaw i surten Chloe Buckley i Shayla Thernes lliscant sobre les ones. Energia d’alt voltatge, canalitzada per unes poderoses guitarres i cops de baix amb fort contrast amb les harmonies vocals que tant admeten singles de psicodèlia com de post-rock. L’àlbum es diu Devour i surt la primera setmana d’agost via Rebel Waves Records.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada