dimecres, 23 de juny del 2021

PART CHIMP, RECUPEREM ESPONTANEÏTAT

NOU REGISTRE

Parlant d’antídots. Ara que vivim uns dies en que la netedat i la desinfecció son sinònim de correcció política, aquí tenim el millor remei per sobreviure a tanta castedat.

La banda anglesa Part Chimp assalta l’ensopit panorama per fotrens un jec d’hòsties ben donades a base de contundència noise. L’artefacte llançat es diu Droll i es pot considerar el cinquè disc oficial de la gloriosa banda de post-rock. Dotze cançons sorolloses, plenes de contundents riffs i brutícia, molta brutícia. Edita Wrong Speed Records.

La raó de ser de Part Chimp radica en la quantitat de diversió absurda que pots tenir amb amplis sorollosos, afinamentes estúpides, pedals estranys i gent, també com més estranya millor. Això ens inspira’. Així és com descriu Tim Cedar la filosofia de la banda i afegeix ‘En la música d’avui dia, hi ha massa “confiança”, cosa que em pot deixar fred. Sempre hem representat l’element caòtic de les actuacions. M’encanta quan l’equip de la gent s’espatlla, les cordes es trenquen, els amplificadors peten. Tot això treu a la llum l’apassionament d’un directe. Hi ha massa professionalisme’. Tim Cedar i Jon Hamilton continuen acompanyats de la guitarra d’Iain Hinchliffe i el baix de Joe McLaughlin. Per acabar de reventar-ho, han afegit a Robin Freeman al baix aconseguint doblar la base rítmica. Doncs siguem diferentes, tronades i ben estranyes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada