divendres, 11 de juny del 2021

THE SCIENTISTS, TORNEN A LA 'CARGA'

NOU REGISTRE

Els darrers llançaments de The Scientists, van ser el single Braindead / Survivals Kills del 2018 i l’EP 9HO.SiO de 2019. En el mateix període van fer un parell de gires pels Estats Units, tot i que sense intenció de treure cap disc.

Però aquest virus, un cop se t’ha introduït al cos, encara que et sembli que ja no està actiu, pot activar-se en qualsevol moment. La bellugadissa dels escenaris també els deuria motivar. Com sigui, el resultat és aquest Negativity que veu la llum avui de la mà de The Red Records. L’influent quartet punk australià, torna amb un estruendós disc com si aquí, no hagués passat res. Ni tan siquiera les més de tres dècades des que ho van mig deixar.

La formació és la bona. Kim Salmon (veu i guitarra), Tony Thewlis (guitarres) i Boris Sujdovic (baix) de la primera fornada, la de 1981-1985, més Leanne Cowie a la bateria, que va encaixar perfectament al reemplaçar a Brett Rixon el 1986 amb l’àlbum Weird Love (Karbon). Amb els anys, poden passar coses simpàtiques. Com la incorporació d’Emma, la filla de Kim Salmon, als teclats i veus. Diu el pare de la criatura: ‘Aquest disc és com una versió contemporània de The Scientists dels anys 80. Per mi, això és genial’ I per mi. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada