dimecres, 20 de setembre del 2023

COM LA COSA MÉS NATURAL

WOODS – PERENNIAL

NOU REGISTRE

Les persones som com les plantes caducifòlies, se’ns acaben caient sempre les fulles

També som com les plantes perennifòlies, però en comptes de mantenir les fulles al llarg de tot l’any, com que no som una planta, de moment, sinó persones, mantenim les mateixes patinades, pífies i equivocacions, segle rere segle. El nou disc de Woods, la banda de psych-folk de Brooklyn liderada per Jeremy Earl, segons expliquen en un comunicat, està inspirat en les plantes perennes, a les que Earl es va referir com a “bucles de la naturalesa”. La veritat és que està molt ben trobat, sorgit de reflexions nocturnes en fusió amb les pocions que algunes herbes poden fer realitat.

Es va gestar en una primera fase amb Earl posant els primers ingredients amb guitarra i teclat. Després amb els deures fets, va anar a veure a Jarvis Taveniere i John Andrews i plegats van creuar el país fins el Panoramic House Studio a Stinson Beach – on ja van gravar Strange To Explain – per enllestir la feina en forma d’onze cançons, quatre d’elles instrumentals.

El disc es diu Perennial i va sortir el passat divendres via el seu propi segell Woodsist. Estan a sobre del seu vintè aniversari com a banda i malgrat els terrenys inestables en els que ens movem, continuen donant la màxima estabilitat a unes tonades perfectament embastades de gloriós psych-folk.


Surten de gira, i el 23 d’aquest mes tocaran al Woodsist Festival d’Arrowood Farm a Accord, Nova York, al costat d’amiguets que convoquen cada any i que per aquesta edició compten amb personal com Kurt Vile and The Violators, Avery Tare o Cass McCombs.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada