dilluns, 4 de setembre del 2023

ELS CLÀSSICS MAI FALLEN

NOU REGISTRE

Ojo que aquest estiu s’ha editat aquesta joia. David Gedge i els seus, han tornat a fer de les seves

Tal i com ja van fer amb Hit Parade el 1992 – any tristament recordat – The Wedding Present repeteix la fórmula. Amb les dues cançons llançades per mes, l’any passat, escrites per Gedge i Jon Stewart (guitarra dels Sleeper) presenten aquest 24 Songs – en realitat son 29 per l’afegit de 5 bonus tracks – una mena de llampant recopilació que recull la inigualable energia de Gedge, com a únic membre original, de la mà del segell HHBTM Records.

Gedge explica la forma que va descobrir per editar l’àlbum: ‘Quan va arribar el moment d’aplegar-les, vaig decidir no seqüenciar-les per ordre cronològic. Amb 6 cares de vinil, tens 6 «principis» i sis «finals» per jugar i vaig creure que podia construir algun tipus de viatge musical i que l'oportunitat era massa bona per deixar-la passar’.

Els temes afegits, inclouen el llegendari White Riot dels Clash, A Song From Under The Floorboards dels Magazine o Teper My Hovorymo amb l’acompanyament del primer guitarrista de la banda Peter Solowka.

El treball ve en mil formats, incloent un box set amb els singles de vinil o directament en un triple vinil. El novembre tindrem una nova ocasió per veure’ls i escoltar-los en directe pel nostre país, i encara que venen sota la protecció del 'padrí' de la ciutat, aquesta vegada serà en condicions normals. Serà el 19 a la Sala Upload de Barcelona i el 22 a la 16 Toneladas de Valencia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada