dijous, 28 de setembre del 2023

DIRECTA A VENA

SEXTILE – PUSH

NOU REGISTRE

Desvetlla hedonisme en l’obscur de la nit i un cert vampirisme demacrat

Ens fa pensar en paisatges alienígenes extrets del film de culte d'Slava Tsukerman, Liquid Sky i per banda sonora, influències de l’Hacienda més electrònica: Underworld, The Prodigy... La banda de Los Angeles Sextile, han maniobrat del synth-punk a l’electrònica ballable dels 90 sense alçar una cella. Després d’un parèntesi de cinc anys, tornen amb Push, un disc amb 11 cançons d’alt voltatge, enregistrades a Yucca Valley, i que acaba de sortir via Sacred Bones.

Des que el 2015 Brady Keehn i Melissa Scaduto van decidir formar la banda a Nova York, tot va ser traslladar-se a l’escena de Los Angeles i debutar amb A Thousand Hands (Felte – 2015) àlbum amb el que van fer ressonar ràpidament els seus sintetitzadors per tota la vall. Van rodolar cap a incentius propers a l’EBM  amb Albeit Living (Felte- 2017), quan Eddie Wuebben, dels tres, l’afegit, va traspassar amb 29 anys, aturant l’activitat productiva de la banda en sec.

Modern Weekend és com una introducció al camp de mines amb les que anirem saltant pels aires a mida que anem avançant. Però no ens preocupem, uns furiosos acords metàl·lics de guitarra ens donen la benvinguda al mon de la imaginació desbocada. Tomba la cinta i continua la festa amb Contortion. La vacuna perfecte directa a vena.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada